Drd. Crina-Alexandra Boancă

Drd. Crina-Alexandra Boancă

Drd. Crina-Alexandra Boancă

Călătoria profesională și umană de a deveni medic veterinar a fost o odisee împlinitoare pentru Crina, înrădăcinată într-o pasiune neclintită pentru blănosi și bunăstarea lor. Absolvirea Facultății de Medicină Veterinară din București în anul 2023 a marcat un moment de cotitură pentru Dr. Crina-Alexandra Boancă, dar a fost doar începutul angajamentului ei de a progresa în îngrijirea companionilor noștri.

Pasiunea ei pentru anestezie și terapie intensivă a crescut în timpul studiilor academice, unde a descoperit impactul profund pe care aceste domenii îl au. Dansul complex dintre cunoștințe, abilități și compasiune necesare în aceste domenii rezonază profund cu ea. Prin intermediul acestei specializări și-a găsit chemarea - o chemare care o împinge spre un doctorat în domeniul urgențelor la animalele de companie.

Pe măsură ce se adâncește în detaliile anesteziei și ale terapiei intensive, este captivată de amestecul de știință și empatie necesar.
În afara lumii veterinare, găsește alinare și inspirație în activități precum lectura, pictura și fotografia. Aceste activități nu numai că oferă o cale de exprimare creativă, dar contribuie și la abordarea ei echilibrată față de viață și muncă. Familia, de asemenea, joacă un rol central, ancorând-o și oferindu-i sprijinul necesar pentru a naviga prin provocările prezente într-un domeniu solicitant.

În esență, călătoria ei ca medic veterinar este o tapiserie înfășurată cu fire de dedicare, compasiune și un angajament neclintit față de bunăstarea patrupezilor. Fiecare pas înainte reprezintă un pas spre îmbunătățirea vieților companionilor noștri și solidificarea rolului ei ca medic competent și plin de compasiune pentru sănătatea și fericirea lor.