Dr. Emma DOBRE

Dr. Emma DOBRE

Dr. Emma DOBRE

Absolventă a promoției 2023, din cadrul Facultății de Medicină Veterinară București, Emma a început să lucreze împreună cu noi încă din anul II de facultate ca voluntar, apoi ca asistent veterinar.
Încărcată de entuziasm și dorința de a excela, și-a dedicat timpul pentru a oferi îngrijire de cea mai înaltă calitate animalelor de companie.

Este pasionată de ecografie abdominală, hemodializă și medicină de urgență, primele ei mari iubiri în medicină. Pentru ea, imagistica este un mister care trebuie deslușit și știe să îi exploreze tainele pas cu pas. De fiecare dată dă dovadă de dorință continuă de a se perfecționa, aspect care se reflectă în seriozitatea și dedicarea cu care se implică în orice sarcină primită.

Prin participarea activă la numeroase workshopuri și traininguri, ea se menține la curent cu cele mai recente protocoale.
Fiind conștientă de gravitatea problemelor de sănătate ale animalelor, ea răspunde rapid și eficient în situații critice. Prin această abordare proactivă și calmă în fața situațiilor de urgență, a câștigat încrederea proprietarilor și respectul colegilor din clinică.

Este omul de bază al Familiei Patrupet în fața oricărui blănos de talie mică sau mare. Colegii ei știu că se pot baza pe ea fără niciun dubiu.

În ciuda programului aglomerat, atunci când lasă uniforma deoparte Emma își găsește refugiul în liniștea și echilibrul pe care i le oferă timpul liber. Călătoriile reprezintă o modalitate de a se încărca cu energie pozitivă. De asemenea, se refugiază în serialele ei preferate sau într-o o carte bună, până când…este chemată la următorul caz!