Dr. Andra Iuliana DEGAN, PhD

Dr. Andra Iuliana DEGAN, PhD

Dr. Andra Iuliana DEGAN, PhD

Absolventă a Facultății de Medicină Veterinară din Cluj-Napoca, promoția 2016.

A început studiile doctorale în cadrul facultății de medicină veterinară din București, obținând titlul de doctor în științe medicale în anul 2022.

Anestezia și medicina de urgență reprezintă specializările de interes încă de la finalizarea facultății, domenii pe care le-a abordat și practicat cu implicare și dedicație. În anul 2017, au urmat 3 luni de internship la facultatea de medicină veterinară din Bologna, Italia, în cadrul departamentului de anestezie.

Pe parcursul anilor de doctorat, a susținut laboratoarele practice de anesteziologie pentru studenții din anul 3, descoperind astfel plăcerea de a-și împărtăși cunostintele cu alți tineri dornici de a aprofunda anestezia veterinară.

A participat la numeroase congrese și workshop-uri în domeniul medicinii veterinare, cu precădere în domeniul anesteziei, medicinii de urgență și medicinii interne.

De-a lungul anilor, a efectuat numeroase anestezii pentru pacienți critici, în special cu afecțiuni neurologice, pacienți pentru care a dezvoltat o afinitate.

În timpul liber, Andra adoră să călătorească. E ceea ce o ajută să se deconecteze de la cotidian și să-și hrănească curiozitatea înnăscută pentru frumos și diferit. Este pasionată de asemenea de psihologie, citește cărți în acest domeniu, podcasturi, punând în slujba pacienților și stăpânilor lor tot ceea ce învață.
Un concert bun de muzică, teatru, cărți și timp cu oamenii dragi, asta e ceea ce o reprezintă!